Workshop basis schmink

Welkom bij mijn 2,5 uur durende schmink workshop op locatie. Ben je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor een groep van 4 personen of meer? Wil je de geheimen ontdekken achter het creëren van mooie schmink ontwerpen?

Vanaf 32,50 p.p.

Leer de Basis:

Deze workshop begint met de basisprincipes van schminken. Ik neem je stap voor stap mee in de wereld van kleur, materialen en techniek. Je zult versteld staan van hoe snel je een mooi schminkontwerp op zet.

Ontdek de Juiste Materialen: Schminken vereist de juiste tools en materialen. Tijdens de workshop laat ik je zien welke penselen, schminksoorten en andere benodigdheden het beste werken voor verschillende toepassingen. Zo kun je met vertrouwen de juiste materialen kiezen voor je eigen schminkavonturen.

Interactief Leren:

Deze workshop is een interactieve ervaring waarbij je zelf aan de slag gaat. Je krijgt de kans om te oefenen met penselen en verschillende technieken. Je zult versteld staan van je eigen vooruitgang gedurende de workshop.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?

Ik zal demonstraties geven van verschillende schminktechnieken en je laten zien hoe je verschillende effecten kunt creëren met verschillende materialen. We gaan onder andere aan de gang met: Een basis opzetten met een spons. Lijnen, druppels, krullen en stipjes schminken met een penseel. Bloemetjes en tijgerstrepen schminken en we gaan werken met sjablonen.

Hands-on Oefening:

Dan is het jouw beurt! Ik voorzie je van alle benodigde materialen, zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Je zult geleidelijk aan zelfverzekerder worden terwijl je experimenteert met kleuren, penseelstreken en ontwerpen.

Creatieve Samenwerking:

De workshop biedt ook een geweldige kans om samen te werken en plezier te hebben met je vrienden, familie of collega's. Schminken is een creatieve uitlaatklep en een geweldige manier om te ontspannen en te verbinden.

Of je nu een verjaardagsfeestje, een teambuilding-evenement of een vrijgezellenfeest organiseert, het is allemaal mogelijk. Het is geschikt voor alle leeftijden en niveaus van ervaring. Ik zorg voor alle materialen en begeleiding die je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.