Schminken op locatie

Op zoek naar een manier om je kinderfeestje, bedrijfsfeest of ander speciaal evenement te transformeren in een kleurrijk en onvergetelijk avontuur? Ik breng de magie naar je feest en schmink op elke locatie.

Vanaf €60 per uur.

Niks is te gek, of het nu gaat om schattige dieren, fantastische superhelden, glinsterende prinsessen of stoere piraten, ik kan bijna alles omtoveren tot een schmink kunstwerk.

Veiligheid voorop:

Als professionele schminkster gebruik ik alleen hoogwaardige, hypoallergene schminkproducten die veilig zijn voor alle huidtypes. Ouders kunnen met een gerust hart genieten van het feest, wetende dat de gezondheid en veiligheid van hun kinderen altijd de hoogste prioriteit heeft.

Ervaring en Professionaliteit:

Met jarenlange ervaring in het schminken op diverse evenementen, weet ik hoe ik mijn diensten kan aanpassen aan verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een kleinschalig kinderfeestje of een groot bedrijfsevenement, Ik heb de professionaliteit en flexibiliteit om het perfecte schminkprogramma te bieden.
Daarnaast ben ik dol op kinderen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen terwijl ze worden omgetoverd tot hun favoriete personages.

Maak Jouw Feest Compleet!
Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsfeest of ander evenement plant, ik voeg graag een extra dosis plezier, kleur en magie toe.